DSO ve DEBAGED İş Birliği İle ”Denizli Şirketler Basketbol Ligi”

DSO ve DEBAGED iş birliğiyle şehrimizdeki spor kültürünü geliştirmeyi hedeflediğimiz Denizli Şirketler Basketbol Ligini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Çalışma hayatından uzaklaşıp hep birlikte sosyalleşeceğimiz bu organizasyonla şirketlerimiz ve çalışanları arasında güçlü bağlar kurmayı amaçladık. 2024 Nisan ayında ilkini gerçekleştireceğimiz bu organizasyondan elde edilen gelirlerle, TBF işbirliğinde ihtiyaç sahibi okullara basketbol sahaları inşa edeceğiz.

Geleceğin sporcularının yetişmesine katkı sağlayacağı inancıyla çıktığımız bu yolda, bizlere destek veren herkese teşekkür ederiz.

✅Şirketinden 8 kişi ile takımını kur

✅15 Nisan 2024 tarihine kadar başvurunu tamamla

✅Denizli’de bir ilk olan Şirketler Liginin ilk takımlarından biri senin şirketin olsun.

✅24 takım ile oynanacak Şirketler Ligi,

✅6’lı 4 gruptan oluşacak.Kendi gruplarındaki sıralamada ilk 4 içerisinde olan takımlar, turnuvada yoluna devam edecekler.

🏆Başarılar