Haberler

Büyükşehir Belediye Başkanlarımız ile Sanayici Üyelerimiz Akşam Yemeğinde Bir Araya Geldi

17.4.2024

29.su düzenlenen İzmir MARBLE Fuarı'nın açılış gününün ardından, Odamız tarafından İzmir'de düzenlenen akşam yemeğine, Yönetim Kurulu Başkanımız Selim Kasapoğlu, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Fuar katılımcısı 63 üye firmamızın temsilcileri katılım sağladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun ve Balçova Belediyesi Başkanı Onur Yiğit’in teşrifleri ile gerçekleştirdiğimiz organizasyonun ardından Denizli Sanayi Odası Başkanımız Selim Kasapoğlu, üyelerimize katılımlarından dolayı teşekkür edip, Fuarın Denizli sanayicisi açısından başarılı geçmesi temennisinde bulundu.